Kainutlaatuinen ope, tervetuloa

Koko Kainuun Superveso 2016 oli menestys. Paljon jäi näkemättä ja kokematta, joten Osaava-hankkeen ohjausryhmän ohjauksessa, Aikopan masinoimana nousee uusi, uljas koulutustapahtuma koko Kainuun opetus- ja kasvatushenkilöstölle, varhaiskasvatuksesta koko koulutuspolun matkan aina ammattikorkeakoulun henkilökuntaan saakka.

Superveso ei ole enää vain superveso - nyt tulee Kainutlaatuisen open pedagoginen päivä.
Päivää vietetään 18.11.2017 Kajaanini Lehtikankaan uudella monitoimitalolla.


Kaikki Kainutlaatuiset opet saavat osallistua päivään - sen suunnitteluun sekä toimintaan.

Viime syksyn Superveson palautteet on tutkittu tarkkaan, ja ne huomioidaan tulevan tapahtuman suunnittelussa. Mikä parasta, Sinä voit vaikuttaa. Ehdota koulutuksia, kouluttajia, aiheita, teemoja, suunnittele ja toteuta pop-up -ryhmä. Villitkin ideat huomioidaan!

Kainutlaatuinen ope -tapahtumaa varten on luotu Facebook-tapahtuma, josta voit seurata tilanteen kehittymistä ja olla suunnittelussa mukana. Koska kaikki eivät ole somessa, samat asiat päivittyvät myös tänne blogiin.

Järjestelyissä vastaavina toimii koko Aikopan väki, Kaisa Ottavainen-Nurkkala ja Kati Rita ensisijaisesti, Osaava-hankkeen ohjausryhmä, kuntien sivistysjohtajat mutta myös Sinä. Tule mukaan, niin tehdään päivästä...no, ihan paras.










Kommentit

Suositut tekstit